Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy jak zostawie Smart-Bota na noc sa szanse na bana ?

AminOO123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie szkoda mi trochę konta na bana ? jak sądzicie ? czy to nie będzie podejrzane że ktoś lata całą noc i zbiera skrzynki ? w jakim stopniu jest on wykrywalny ?

//brak prefiksu

Opublikowano

podejrzane nie bedzie:) teraz juz nikt nic nie podejrzewa, kazdy wie ze to bot;d a jak ci szkoda konta to nie wlaczaj bota proste, ta zabawa to ryzyko.

Opublikowano

Taka mała rada - nie rozmawiajcie na czacie na temat botów,bugów,gareny itp. CM podejrzane osoby wysyła do sprawdzenia i leci warn. A co do bota prędzej czy później i tak Cię złapią to zależy jak bociarujesz.

bugpointblack.png

Opublikowano

@up .... Nie rób teorii spiskowych on co najwyżej to da ci tego śmiesznego banika na 30 dni na czat i tyle bo tyle co najwyżej może.... Jakie wysyłanie do sprawdzenia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up .... Nie rób teorii spiskowych on co najwyżej to da ci tego śmiesznego banika na 30 dni na czat i tyle bo tyle co najwyżej może.... Jakie wysyłanie do sprawdzenia.

Testowałem osobiście na 3 kontach które latały na bocie po rozmowach na czacie o głupotach typu bugi,garena itp. na, którym przebywał SCM - drugiego dnia okolo godziny 11-12 na wszystkich warn. Jak to logicznie wytłumaczysz ??

bugpointblack.png

Opublikowano

Testowałem osobiście na 3 kontach które latały na bocie po rozmowach na czacie o głupotach typu bugi,garena itp. na, którym przebywał SCM - drugiego dnia okolo godziny 11-12 na wszystkich warn. Jak to logicznie wytłumaczysz ??

3 konta na tym samym I.P i jeszcze na bocie .... to sie nie dziw

Opublikowano

a w czacie grupowym tez sie liczy?:D z tego co wiem CMi maja podglad wszystkiego, bo jesli tak to mam 5 kont na bocie w tym samym klanie na tym samym mailu i polecalem kolesiowi jak ma se pbdobota zainstalowac, podawalem linka i co zero bana:) zreszta nie raz gadalem juz o botach w innym kontekscie:) jak to logicznie wytlumaczysz?:D ja ci wytlumacze :) bp ma skrypt z ktorego jest dumny a CMi na milion % nie maja nic do banow;d oni sa tylko od czata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...